**OP DIT MOMENT IS DEZE VACATURE NIET BESCHIKBAAR **
Ben jij die vakman of vakvrouw die met passie en liefde gerechten voor onze gasten maakt? Ben jij die enthousiaste man of vrouw die onderdeel wil zijn van ons fijne keukenteam? Dan zoeken wij jou!
Functieomschrijving
Als souschef geef je in nauwe samenwerking met de chef leiding aan de brigade. Je streeft naar perfecte bereiding en mooie afwerking van de gerechten, binnen het Rivero concept.
Dit doe je door:
- Je verantwoordelijk te voelen voor de brigade en alle gerechten die meegegeven worden;
- Een work hard – play hard mentaliteit;
- De reinheid van jouw werkplek dagelijks te garanderen aan de hand van de HACCP regels.
Door jou en je collega’s bieden wij onze gasten een culinaire ervaring om niet te vergeten!
Wie zoeken wij?:
- Je hebt ervaring als souschef of een aantal jaar ervaring als zelfstandig werkend kok;
- Je bent in het bezit van minimaal een diploma Zelfstandig Werkend Kok;
- Je hebt bewust gekozen voor dit mooie vak en hebt passie voor de horeca;
- Je bent fulltime beschikbaar, zowel doordeweeks als in het weekend;
- Je bent gedreven, flexibel, gastgericht en stressbestendig;
- Je beschikt over een gezonde dosis eigen initiatief en denkt en handelt proactief.
4-daagse werkweek is bespreekbaar